Electric Skateboard

Balans Skateboard

Alucard 6,5 tums ett hjul strövar Hoverboard elektrisk balans ScooterModel No.: CS-501SColor: Blue1.DescriptionWith utvecklingen av gånger och teknik, fordon är mycket vanligt för oss alla nu och

Product details

Alucard 6,5 tums ett hjul strövar Hoverboard elektrisk balans skoter

Modell nr: CS-501S

Färg: blå


1. Beskrivning

Med utvecklingen av gånger och teknik, fordon är mycket vanligt för oss alla nu och specifikt, El-motoriserade fordon är inte lyx längre, vi har också fler och fler alternativ att välja mellan, medan ett hjul elektrisk balans skoter, som är ett populärt miljömässiga resultat för moderna människor att underhålla och rida, är bara en av dem!

ALUCARD ett hjul balans skoter använder de bästa råvarorna som moderkortet, gyro, motorer, Samsung batteri och smart safety-skyddad teknik att säkerställa dess säkerhet och fri människors oro för oväntade bränning eller explosion. Alla certifikat som CE-, FCC, RoHS, UL och viktigast, patentet finns för export.

Modellnummer: CS-501S

Produktnamn: Alucard 6,5 tums ett hjul strövar Hoverboard elektrisk balans skoter

Klättring vinkel: 15-20 grader

Körsträcka: 15-20km

laddaren Inspänning: AC110-220V / 50-60Hz

Batteriindikator: LED ljus makt är större än 85% fyra lampor

Alla ljusa, minskad med El gradvis släcks

Inhemska batterier laddningsbara litiumbatteri 36V--4.4AH

Laddningstid: 1 timme

Enda motor hjulstorlek: 5,0 tum

Power 300W

Uppblåsbar gummidäck

Pedal AGL: 9CM

däck-Diameter: 14 * 12CM

Styra principen: pendel system

färg: blå, röd, svart, guld

förpackning: 1st / color box/72.5CM*28.5CM*22CM/8kg/9.8kg

bil kropp volym: 55,5 * 22 * 15 CM

2. produkt bilder


5. kort introduktion för C-stjärna

C-stjärniga INDUSTRIAL LIMITED etablerades 2000. Med stor kapacitet för design och produktion, moderniserad produktionslinjer, formsprutning maskin och andra avancerade utrustning, är C-stjärniga kunna acceptera och tillverkar OEM- och ODM beställningar för olika typer av tvåhjuliga balans scooter, hand-hålla balansen scooter, elektriska skateboard och liknande. Våra produkter följer trenden på denna industri och under uppdatering för att möta behoven hos marknaden och konsumenterna. God kvalitet och rykte fört C-stjärniga många kunder från USA, Sydostasien, Mellanöstern, Europa, etc, att göra internationella anslutning ske! C-stjärniga ställa upp att designa och producera balans-scooter 2015 under varumärket ALUCARD, som omedelbart blev en mycket het-säljande sport produkt när den lanseras!

Hot Tags: balans skateboard, enhjuling scooter, ett hjul elektriska, motorized enhjuling, enhjuling elektrisk skoter, ett hjul skateboard gjorde i Kina, Kina, tillverkare, leverantörer, fabriken, grossist, köpa
Relaterade produkter
Feedback