Smart balans hjulet med handtag

15 tums Smart Scooter med handtag

Partihandel ALUCARD 15 tums två hjul balansera SCOOTER med HANDLEModel No.: CS-T201Color: White1.DescriptionWith utvecklingen av gånger och teknik, fordon är mycket vanligt för oss alla nu och sp

Product details

PARTIHANDEL ALUCARD 15 TUMS TVÅ HJUL BALANS SCOOTER MED HANDTAG

Modell nr: CS-T201

Färg: vit

1. Beskrivning

Med utvecklingen av gånger och teknik, fordon är mycket vanligt för oss alla nu och specifikt, El-motoriserade fordon är inte lyx längre, vi har också fler och fler alternativ att välja mellan, medan tvåhjuliga elektrisk balans-scooter med handtag, som är ett populärt miljömässiga resultat för moderna människor att underhålla och rida, är bara en av dem!

ALUCARD tvåhjuliga balans scooter med handtag använder de bästa råvarorna som moderkortet, gyro, motorer, Samsung batteri och smart safety-skyddad teknik att säkerställa dess säkerhet och fri människors oro för oväntade bränning eller explosion. Alla certifikat som CE-, FCC, RoHS, UL och viktigast, patentet finns för export.

Specifikationer

Specifikationer

Parametrar

Detaljer

Produktnamn

Alucard stora hjul själv balans Scooter Bluetooth Hoverboard med handtag


Modellnummer

CS-T201


Motion Control schaktet

Horisontella


Vikt

26kg

Standard tillbehör

Max.Speed

Om 18km/h

Fortkörning varning aktiveras vid 12km/h

Max.Range

15-35km

variera med ryttarens vikt, road skick och temperatur

Max.Climbing vinkel

Ca 15°

Rider väger 60kg få upp till 18°

Arbets temperatur

-10℃-40℃

Bäst på 10℃-30℃

Max.Load

120kg


Laddspänning

AC220V 50-60Hz

Tillval: 110V/110V-240V

Laddningstid

4-6 timmar


Storlek

Längd: 60 cm, bredd: 39 cm, höjd: 130 cm


Däckdimension

15 inches


Plattformshöjd

22,5 cm


Chassi höjd

10cm


2. produktbilder


3. vanliga frågor

Steg för steg guide till att använda balanserande styrelsen

Steg 1: Tryck försiktigt på/av-knappen att driva balansera styrelsen upp.

Steg 2: Lägga fötterna på bordet och håll handtaget för att göra den elektriska balans Hover styrelse att känna din vikt.

Steg 3: När du står stabilt i styrelsen, driva innehavaren framåt/bakåt/höger/vänster direkt som sätt den elektriska sparkcykeln flyttningar.

Steg 4: Få bort balanserande styrelsen, och steg ut på baksidan av balanserande styrelsen med ena foten först, och steget bort med den andra.

Lilla färdigheter att hantera själv balans skoter

· Bara koppla av du första ridning. Kanske styrelsen kommer att skaka lite på grund av din spänning när du står på pedalen. Det är OK, du hittar balansen snart.

· Rida denna E-scooter långsamt när du lär dig att hantera och gör inte din kropp luta för mycket.

· När du är skicklig kan nog att rida du prova att glida.

Se bild:


4. säkra pappersanvändning

Detta avsnitt ger dig information och varningar om att använda balanserande styrelsen. så du kan stanna helt säker samtidigt ha roligt. Bara särskilt uppmärksamma dessa varningar och ha dem i åtanke för en säker och njutbar för dig.

Varning!

. När lära sig att rida din balanserande styrelse, kontrollera att du har bär skyddsutrustning, till exempel en hjälm, knäskydd, armbågsskydd kuddar, etc.

. Två hjul skoter är konstruerade för endast en person.

. Ersätta den elektrisk skoter motor med en tredje part alternativ är inte tillåtet.

. Barn som väger mindre än 25KG kan inte använda denna produkt, och barn som använder skoter måste övervakas av en vuxen hela tiden.

. Med hjälp av fordonets balans måste följa de lokala trafikreglerna. Var noga med att respektera i närheten fotgängare.

. Hålla din fot på pedalen medan ridning själv balans-scooter.

. Bära förnuftiga sport kläder när du använder produkten, eftersom detta hjälper dig att reagera snabbare i nödsituationer.

. Ridning i balanserande styrelsen med en hastighet som är säker för dig och människorna omkring dig och detta gör det lättare för dig att sluta.

. Håll tillräckligt avstånd mellan din styrelser att undvika kraschar om du befria med någon annan på en annan balans-scooter.

. Inte rida din smarta elektriska fordon i mörka och dåligt upplysta områden.

. Förbjuda användning av denna produkt för att gå över hinder, is eller snö.

. Läs bruksanvisningen noggrant innan du använder din balanserande styrelse.

5. kort introduktion för C-stjärna

C-stjärniga INDUSTRIAL LIMITED etablerades 2000. Med stor kapacitet för design och produktion, moderniserad produktionslinjer, formsprutning maskin och avancerade andra tillhörande utrustning, är C-stjärniga kunna acceptera och tillverkar OEM- och ODM beställningar för olika typer av tvåhjuliga balans scooter, hand-hålla balansen scooter, somatosensoriska fordon, elektriska skateboard och liknande. Våra produkter följer trenden på denna industri och under uppdatering för att möta behoven hos marknaden och konsumenterna. God kvalitet och rykte fört C-stjärniga många kunder från USA, Sydostasien, Mellanöstern, Europa, etc, att göra internationella anslutning ske! C-stjärniga ställa upp att designa och producera balans-scooter 2015 under varumärket ALUCARD, som omedelbart blev en mycket het-säljande sport produkt när den lanseras!Hot Tags: 15 tums smart scooter med handtag, self balancing elektrisk skoter, hoverboard segway, scooters elektriska, elektrisk skoter batteri, billiga elektriska skotrar gjort i Kina, Kina, tillverkare, leverantörer, fabriken, grossist, köpa
Relaterade produkter
Feedback